La T-Mobilitat incorpora també la T-16 d'una zona

La intenció de l'ATM és que en el segon semestre de 2023 es produeixi "l'apagada magnètica"


Temes relacionats

La T-Mobilitat incorpora la T-casual i la T-familiar d'una zona (24/mai/22)

La T-Mobilitat posa a prova la validació amb el telèfon mòbil ( 5/jul/21)


  • Comparteix:

Imatge de l'estació de FGC de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'estació de FGC de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La T-Mobilitat, que permet viatjar en transport públic amb un sistema de validació basat en la tecnologia sense contacte, incorpora ja la T-16 d'una zona en els 18 municipis de la primera corona metropolitana, entre els quals, Sant Cugat. El director general de l'ATM, Pere Torres, ha explicat que les noves altes ja s'expediran amb el format T-Mobilitat i que, a partir de juliol, es farà el mateix amb les substitucions de títols perduts, fets malbé o robats. Entre l'estiu i la tardor es farà la renovació automàtica dels 260.000 títols restants amb l'objectiu que a principis de l'any vinent desapareguin les targetes magnètiques. Torres també ha anunciat que, per millorar la seguretat, els títols que s'enviïn a casa dels nous usuaris no estaran validats. La intenció de l'ATM és que en el segon semestre de 2023 es produeixi 'l'apagada magnètica'.

Amb la incorporació de la T-16, Pere Torres ha destacat que es compliran els terminis per tal que tots els títols integrats- T-usual, T-jove, T-causal i T-16- estiguin disponibles a la primera corona abans de l'estiu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.