SOS Bosc Volpelleres vol presentar un nou recurs perquè s'aturi el projecte de La Mirada

Els ecologistes demanen 4.705 euros amb una campanya de micromecenatge per pagar les despeses del contenciós


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del parc del Bosc de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del parc del Bosc de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

SOS Bosc Volpelleres vol presentar un recurs contenciós contra l'aprovació del projecte executiu per a la construcció del nou edifici La Mirada, amb què sol·licitarà que s'apliquin mesures cautelars. Per fer-ho, l'entitat ha posat en marxa una campanya de micromecenatge amb què demana almenys 4.705 euros per fer front a les despeses econòmiques. Els ecologistes apunten que l'objectiu de tot plegat és 'preservar els valors i serveis ecosistèmics que el bosc de Volpelleres aporta a les nostres vides i a les de la resta d'espècies'. Malgrat tot, subratllen que no s'oposen 'en absolut' a la construcció de l'edifici de l'escola, tot i que aposten per una ubicació diferent.

La campanya de micromecenatge estarà activa a la plataforma Goteo fins al 18 de juliol. El finançament que s'aconsegueixi servirà per pagar les despeses professionals de la presentació del contenciós, així com també per "donar a conèixer la riquesa en biodiversitat i l'espai de salut que representa per a la ciutadania el bosc de Volpelleres".

La Mirada, una cursa d'obstacles

L'escola La Mirada es comença a projectar el 2005. No és fins al 2016 que el centre inicia la seva activitat, però en mòduls. Una situació que ha mantingut fins a l'actualitat a l'espera d'un edifici definitiu. Una construcció que no acaba d'arribar per diversos entrebancs administratius, però que ara ja té aprovada una segona licitació a l'espera de l'adjudicació de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.