L'empresari santcugatenc Xavier Pujol serà el nou president de PIMEC Vallès Occidental

El president de la consultoria en transformació digital Advanto serà nomenat en el càrrec el 21 de juny

L'empresari santcugatenc Xavier Pujol / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 10/jun/22 per Paula Pujol

L'empresari santcugatenc Xavier Pujol agafarà el relleu de la presidència de PIMEC Vallès Occidental a finals d'aquest mes de juny, després que l'actual president, Josep Maria Catalán, hagi anunciat que deixarà el càrrec després de cinc anys per motius personals. Pujol, director de l'empresa Advanto i vicepresident de l'entitat al territori des del 2016, ha estat proposat com a president i serà ratificat en la pròxima junta directiva que es farà el 21 de juny.

Xavier Pujol destaca a Cugat Mèdia que entre els seus objectius hi ha la voluntat de practicar l'"activisme empresarial" i estar presents en les 23 demarcacions del territori per defensar els interessos que afecten el col·lectiu. A més, ressalta la necessitat d'escoltar el territori vallesà per traslladar els interessos, inquietuds i particularitats a PIMEC Catalunya i així defensar-los millor. A partir d'aquí, la finalitat serà "desplegar tot el que PIMEC treballa a escala global per fer-ho arribar al territori", ha explicat Pujol.

Pujol és un empresari santcugatenc i vallesà del sector dels serveis de les tecnologies de la informació (TIC). És soci-fundador i director de l'empresa Advanto de Sant Cugat del Vallès, una companyia especialista en consultoria en transformació digital, desenvolupament d'aplicacions de gestió empresarial i comunicació en línia.

L'empresari ha explicat que emprèn aquesta nova etapa amb "molta il·lusió" i ha afegit que "és un honor que hagin confiat en mi". Agafar el relleu "significa una responsabilitat, però també un repte", ha detallat l'empresari santcugatenc. I ha conclòs que afronta aquesta etapa "amb ganes de treballar i amb un equip que representa un relleu generacional, el qual afronta la realitat i el futur amb la proximitat que requereix".



DECLARACIONS

Xavier Pujol

Significa una responsabilitat, però a la vegada és un repte que afronto amb molta il·lusió, amb ganes de treballar i amb un equip que estem configurant que representi un relleu generacional que afronti la realitat i el futur amb la proximitat que requereix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio