La Nit en Blanc desperta les ganes de passejar (i comprar) dels santcugatencs

Sant Cugat Comerç ha recuperat la festa després de dos anys de pausa a causa de la pandèmia


  • Comparteix:

La novena edició de la Nit en Blanc ha omplert el centre de Sant Cugat de música, penja-robes, paradetes i, sobretot, molts aparadors vestits de blanc. La gran festa del comerç local s'ha viscut aquest dissabte amb moltes ganes, tant per part dels botiguers com de la ciutadania, que passejava contenta de mirar i comprar. Així doncs, Sant Cugat Comerç ha pogut celebrar enguany la novena edició de l'esdeveniment, després que els últims dos anys no fos possible a causa de la pandèmia.

Entre la gent que voltava, n'hi havia molta que anava vestida de color blanc, tal com s'havia demanat des de l'organització. És el cas de l'Emparo, que ha explicat a Cugat Mèdia que ha sortit a passejar amb la família i a gaudir de l'ambient: "Hi ha molta música, i això és molt maco, sobretot per als nens. I a veure què trobem: si hi ha l'opció de comprar, doncs també. Perquè està tot obert i les botigues estan al carrer". També aprofitava la nit el Ferran de Juan: "Ja teníem moltes ganes de sortir. L'ambient és molt maco, podent gaudir de les actuacions que hi ha. Si surt l'oportunitat de comprar alguna cosa, comprarem. Però més que res és passejar i veure l'ambient".

Pel que fa als comerciants, la tònica general ha estat de satisfacció veient l'èxit de la iniciativa. "La veritat és que la gent està molt cooperativa i participativa. Ja teníem ganes de veure una mica aquest ambient aquí als carrers de Sant Cugat, que la temporada ha estat una mica fluixa. Per tant, està molt bé i estem molt contents", comentava Mercè Asensio de la botiga Anyram. Un altre exemple és el de Mireia Soler de l'Òptica Mira-sol, que ha assegurat que es notava que la gent tenia ganes de passejar i de sortir al carrer. "Hi ha molt moviment. Tot i que hi ha molta gent que deu haver anat a la platja, el poble també està ple de gent", ha conclòs rient.

A banda de les parades dels comerços, també hi ha hagut actuacions i tastos per acabar d'amenitzar la festa.













Emparo

Hem sortit a passejar una mica i hem vist que hi ha molt ambient perquè hi ha molta música, que això és molt maco, sobretot per als nens. I a veure què trobem: si hi ha l'opció de comprar, doncs també. Perquè està tot obert i les botigues estan al carrer. És molt maco.

Ferran de Juan

Jo soc d'aquí de Sant Cugat i estem gaudint de la Nit en Blanc, que ja teníem moltes ganes de sortir. L'ambient és molt maco, podent gaudir de les actuacions que hi ha. Si surt l'oportunitat de comprar alguna cosa, comprarem. Però més que res és passejar i veure l'ambient.

Mercè Asensio

La veritat és que la gent està molt cooperativa i participativa. Ja teníem ganes de veure una mica aquest ambient aquí als carrers de Sant Cugat, que la temporada ha estat una mica fluixa. Per tant, està molt bé i estem molt contents.

Mireia Soler

Notem que la gent té ganes de passejar i de sortir al carrer. Hi ha molt moviment. Tot i que hi ha molta gent que deu haver anat a la platja, el poble també està ple de gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.