Unes 60 persones han renunciat al Concurs d'Arrossos de Festa Major 2022

Els números correlatius dels què havien sortit en el sorteig rebran un correu i tindran fins aquest dimarts per inscriure's


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del concurs d'arrossos / Foto: Ajuntament

Una imatge d'arxiu del concurs d'arrossos / Foto: Ajuntament

Unes 60 persones han renunciat a participar en el Concurs d'Arrossos de Festa Major, segons s'ha assenyalat des dels Amics dels Veterans i la Regalèssia. Joan Gómez, membre de l'organització, ha explicat que un cop rebudes aquestes renúncies, s'ha enviat un correu als números correlatius dels què havien sortit, perquè ara tenen fins aquest dimarts per poder inscriure's i participar-hi. S'ha de pagar 10 euros per cada paella i 1 euro per cada membre de la colla.

Com ja vam explicar la setmana passada, l'organització no ha permès, en la mesura que ha pogut, que si a una colla li han tocat més d'una plaça, aquesta cedís la que li sobrava a qui volgués. Així, bon part d'aquestes 60 persones que han renunciat són dels qui va fer més d'una inscripció per assegurar-se una paella pel concurs.

Concurs d'Arrossos 2022
El Concurs d'Arrossos de Festa Major no es farà finalment al passeig de Gaudí sinó que torna a l'emplaçament on s'ha celebrat els últims anys, la rambla del Celler. Serà diumenge 3 de juliol, a partir de les 9.30 hores.






Joan Gómez

Això vol dir que els correlatius dels que havien sortit, se'ls ha enviat un correu perquè ara tenen fins dimarts per poder-se abonar i participar. Es va fer un sorteig, i hi ha una llista de tall, i ara les correlatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.