L'HUGC organitza un campus d'estiu sobre l'ús i abús de les noves tecnologies i xarxes socials

El casal, que es desenvoluparà al juliol, està destinat a infants i adolescents


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un telèfon mòbil / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'un telèfon mòbil / Foto: ACN

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) organitzarà aquest estiu un campus per a infants i joves i relacionat amb l'ús de noves tecnologies i xarxes socials. La iniciativa, que es desenvoluparà setmanalment durant juliol, s'ha gestat 'davant la preocupació manifestada pels pares' sobre aquests temes, arran de com la crisi de la Covid-19 ha disparat l'ús de dispositius com ordinadors i mòbils. El campus pretén 'donar a conèixer, prevenir i detectar els riscos d'abusar de l'ús de les noves tecnologies i les xarxes socials'.

Per tractar tot plegat, participaran de la iniciativa professionals de la psicologia, la psicopedagogia, la psiquiatria, les addiccions, la nutrició, la son, la fisioteràpia i la comunicació. Durant les jornades (de 10 h a 14 h amb dinar inclòs o de 10 h a 13 h sense dinar) es treballarà per conèixer "els riscos de les noves tecnologia", s'observaran "patrons de conducta individual i social del jovent" i "es promouran canvis en la conducta provocada per l'abús de noves tecnologies". A més, també s'organitzaran treballs i sessions amb les famílies dels participants al campus.

El campus tindrà lloc durant el mes de juliol a les instal·lacions, tant interiors com exteriors, de l'HUGC i les inscripcions setmanals costen 300 euros. Per a més informació, es pot trucar al 93 587 93 93.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.