Núria Gibert deixa l'acta de regidora entre els elogis dels companys de ple

Marco Simarro agafarà el relleu de les responsabilitats de Gibert i en el proper plenari s'incorporarà Oriol Sánchez com a nou regidor de la CUP-PC


Temes relacionats

Oriol Sánchez, nou regidor de la CUP-PC en substitució de Núria Gibert (17/jun/22)

Núria Gibert marxa del govern de Sant Cugat i renuncia a l'acta de regidora (23/mai/22)


  • Comparteix:

Imatge de la marxa de Gibert del plenari / Foto: Ajuntament

Imatge de la marxa de Gibert del plenari / Foto: Ajuntament

La fins ara portaveu de la CUP-PC i tinenta d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, ha renunciat oficialment aquest dilluns a l'acta de regidora i, per tant, també als seus càrrecs a l'equip de govern. Gibert s'ha acomiadat del plenari emocionada i 'orgullosa' de la feina feta, alhora que ha posat en valor la política local per transformar la societat. Una tasca que ha estat també reconeguda per tots grups municipals i en especial, dels seus socis de govern, ERC-MES i el PSC.

ESCOLTA-HO

Les responsabilitats de Gibert passen ara a mans del regidor Marco Simarro, que també exercirà de portaveu del grup municipal. Pel que fa a l'acta de regidora, en el proper ple s'incorporarà com a nou regidor Oriol Sánchez, que assumirà les carteres de Simarro: Joventut i Participació.

Gibert, emocionada i orgullosa per la feina feta, ha expressat el seu agraïment cap als seus predecessors de la CUP, els seus companys de partit, la seva parella i l'equip de govern. També ha fet una "ferma defensa del potencial transformador que pot tenir la feina que es fa des d'un Ajuntament" i ha reconegut la "tasca ingent de les treballadores socials".

La regidora no adscrita, Munia Fernández-Jordán, li ha agraït a Gibert "el tracte amable i afable" que ha tingut en tot moment i li ha desitjat el millor en l'àmbit professional i personal.

Per la seva banda, el portaveu de Ciutadans, Aldo Criprian, li ha reconegut que, "des dels antípodes polítics, en el fons i en les formes, hagis mantingut les maneres i l'educació en el tracte amb mi i els meus companys de partit, dins i fora del plenari".

Cristina Paraira (Junts) s'ha mostrat emocionada en el seu comiat i li ha valorat a Gibert "que hagis reivindicat, com has fet sempre, la política local i la seva capacitat transformadora".

Marco Simarro (CUP) li ha agraït el llegat que deixa i els aprenentatges que li ha aportat i ha volgut destacar, també, l'entusiasme que la defineix. "Treballes i milites des del convenciment del que fas, i penso que això és molt important", ha dit.

Pere Soler (PSC) també ha volgut mencionar els aprenentatges que li ha aportat Gibert, entre els quals ha destacat que ha après "a ser pacient" així com "que no tot són blancs o negres, que també hi ha grisos", ha assegurat.

Per part seva, Francesc Duch (ERC) ha fet memòria de quan es van conèixer anys enrere al Club Muntanyenc Sant Cugat i ha expressat la seva convicció sobre el bon futur que li augura a la cupaire.

Finalment, l'alcaldessa Mireia Ingla, visiblement emocionada, ha exclamat "et trobaré molt a faltar", abans d'entregar-li, juntament amb el primer tinent d'alcaldia, un ram de flors de comiat.














Núria Gibert

Cal explorar les possibilitats i convertir en conquesta cada límit que traspassem. Els Ajuntaments són la nostra trinxera inabandonable, allò que tenim per plantar cara a l'absurd.

Munia Fernández-Jord

Has tingut un tracte amable i afable, i això s'agraeix. En l'àmbit personal i en el professional et desitjo tot el millor. Molta sort i llarga vida!

Aldo Ciprian

Opinaré de la teva figura com a portaveu i t'agrairé que des de les antípodes polítiques hagis mantingut les maneres i l'educació en el tracte amb mi i els meus companys de partit, dins i fora el plenari.

Cristina Paraira

M'agrada que hagis reivindicat, com has fet sempre, la política local, la implicació, i aquesta capacitat transformadora dels granets de sorra.

Marco Simarro

L'entusiasme és allò que et defineix. Treballes i milites des del convenciment del que fas, i penso que això és molt important.

Pere Soler

Hem après, hem après al teu costat. Jo portava una llarga trajectòria, i espero fer-ne més, de trajectòria. Però jo també he après coses al teu costat: he après a ser pacient, que no tot és blanc o negre, i que existeixen grisos.

Mireia Ingla

Crec que ja no t’oblidaré durant la resta de la meva vida, perquè aquesta ha estat una època dura i complicada. Et trobaré a faltar, et trobaré molt a faltar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.