Tot a punt per a l'inici de les obres del camí de l'Avenç

El camí de Crist Treballador i el carrer Comte patiran afectacions al trànsit del 27 de juny al 5 de setembre


  • Comparteix:

Els usuaris de la via es queixen de la pols del camí / Foto: Cugat Mèdia

Els usuaris de la via es queixen de la pols del camí / Foto: Cugat Mèdia

La segona fase de les obres de millora superficial del camí del Crist Treballador, que porta a l'escola Avenç i al Club Tennis Natació Sant Cugat, comença aquest dimecres. Segons ha informat l'Ajuntament de Sant Cugat a través de les xarxes socials, les obres haurien d'estar enllestides el 5 de setembre. Aquesta actuació tindrà algunes afectacions amb el trànsit que detallem a continuació.

El dilluns 27 de juny es realitzarà el primer tall de trànsit, amb el carrer Comte, la qual cosa impedirà l'accés a l'aparcament que hi ha davant de l'escola.

A partir del dilluns 11 de juliol, es preveu tallar tot el camí del Crist Treballador, període en el qual el carrer Comte passarà a ser de doble sentit fins que finalitzin les obres.

L'Ajuntament espera tenir finalitzats els treballs i poder obrir el camí al trànsit abans de l'inici del pròxim curs, el dia 5 de setembre.



La situació del camí i el pas dels vehicles, sobretot amb l'entrada i sortida del centre escolar, genera pols en suspensió, fet que ha provocat de manera reiterada les queixes dels usuaris de la via, especialment de les famílies de l'escola Avenç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.