Cugat Mèdia es multiplica per explicar la Festa Major de Sant Cugat 2022

Després de dos anys de pandèmia, la festa gran de la ciutat torna amb sis dies plens d'actes i a Cugat Mèdia ho trobareu tot


  • Comparteix:

...aquesta Festa Major tan esperada, l'equip de Cugat Mèdia ens multiplicarem per explicar tot el que hi passarà. Trobareu tota la informació prèvia de la festa en una pàgina especial que ja està activada i podreu trobar tots els actes per dies, per edats i per temàtica, que tindrà la seva versió a les xarxes socials i a la ràdio. I un cop comenci la festa la tarda del dimarts 28 de juny, amb el seguici i el pregó, hi haurà un periodista a la gran majoria d'actes per gravar imatges i explicar-ho per les xarxes en directe. I cada matí trobareu un vídeo resum amb les imatges dels actes més destacats del dia anterior. També podreu seguir en vídeo en directe a través de www.cugat.cat el pregó del dimarts 28 a les 20 h, que també s'emetrà en directe a través de la 91.5FM de la ràdio. Altres actes destacats també tindran un vídeo resum propi per recuperar-lo posteriorment: el ball del vano i el ram, el 'Paga-li Joan' del dimarts 29 al vespres; el Correfoc i el Versots del dissabte 2 de juliol a la nit; el Concurs d'Arrossos del diumenge al migdia; i la Diada castellera de diumenge a la tarda. A més, durant els sis dies de la Festa Major, després de cada butlletí horari, sonarà un resum de l'agenda d'actes del dia. SEPA LLARG


WEB ESPECIAL DE CUGAT.CAT AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE LA FESTA MAJOR 2022

També podreu seguir en vídeo en directe a través de www.cugat.cat el pregó del dimarts 28 a les 20 h, que també s'emetrà en directe a través de la 91.5FM de la ràdio.

Altres actes destacats també tindran un vídeo resum propi per recuperar-lo posteriorment: el ball del vano i el ram, el 'Paga-li Joan' del dimarts 29 al vespres; el Correfoc i el Versots del dissabte 2 de juliol a la nit; el Concurs d'Arrossos del diumenge al migdia; i la Diada castellera de diumenge a la tarda.

A més, durant els sis dies de la Festa Major, després de cada butlletí horari, sonarà un resum de l'agenda d'actes del dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.