El Cor Infantil Sant Cugat engega un projecte solidari amb les escoles de música dels països empobrits


  • Comparteix:

La iniciativa començarà oficialment el 17 de març amb un concert benèfic al Monestir

La iniciativa començarà oficialment el 17 de març amb un concert benèfic al Monestir

El Cor Infantil de Sant Cugat celebra el seu quinzè aniversari engegant un projecte de solidaritat amb els països empobrits, sota el títol de 'Petits músics del món'. Es tracta de donar a conèixer la tasca d'algunes escoles de música d’aquests països que ajuden a que els petits millorin les seves condicions de vida. El Cor Infantil inaugurarà oficialment el projecte amb un concert benèfic al Monestir el proper 17 de març.

Donar suport i informar sobre les iniciatives dels diferents grups musicals i escoles de música dels països del Tercer Món. Aquest és l'objectiu del projecte que ha engegat el Cor Infantil de Sant Cugat, titulat 'Petits músics del món', amb motiu del quinzè aniversari del cor.

A través de diferents concerts i conferències, el Cor intentarà col.laborar amb les iniciatives d'aquests països que estan ajudant a que els petits s'allunyin de les situacions de marginalitat i que millorin les seves condicions de vida. Una de les integrants del Cor Infantil de Sant Cugat, Laia de Bolós, explica en què consisteix la iniciativa.

Laia de Bolós

És un projecte de solidaritat i cooperació cultural que intenta donar suport a iniciatives i projectes musicals dels països en via de desenvolupament.


L’acte que obrirà oficialment aquesta proposta serà un concert benèfic que farà el Cor Infantil de Sant Cugat al Monestir el proper 17 de març. De la seva banda, el tinent d'alcalde de Joventut i Polítiques Socials, Toni Ramon, ha volgut mostrar el suport de l’Ajuntament a aquesta proposta que, segons ell, va en la mateixa línia de treball que vol impulsar la seva àrea.

Toni Ramon

Donarem suport i col.laborarem amb aquesta proposta, que es pot emmarcar perfectament dins la línea de les polítiques de solidaritat del consistori.


El Cor Infantil de la ciutat està composat per 45 joves cantors i va adquirir una projecció internacional el 1995, oferint concerts i participant en concursos d’arreu d’Europa. Aquest any, el cor preveu presentar-se a un concurs de corals d’arreu del món que se celebrarà al País Basc. Al 2006, el cor infantil es presentarà a la olimpiada mundial de cors que tindrà lloc a la Xina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.