Sant Cugat viu una nit de Sant Joan tranquil·la i sense incidències greus

La Policia Local, Protecció Civil, ADF i voluntaris han treballat perquè hi hagués una revetlla controlada


  • Comparteix:

La foguera d'aquest dijous, a la plaça d'Octavià / Foto: Ajuntament

La foguera d'aquest dijous, a la plaça d'Octavià / Foto: Ajuntament

La nit més curta de l'any s'ha viscut amb calma i sense incidents importants a Sant Cugat. Fent balanç de la revetlla de Sant Joan, el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha explicat a Cugat Mèdia que ha estat una nit força tranquil·la i molt cívica. Segons Carol, hi ha hagut algun petit foc que s'ha controlat ràpidament i quatre contenidors cremats. Pel que fa a les assistències sanitàries, s'han atès tres cremades lleus que s'han resolt al CAP. Quant al trànsit, no hi ha hagut cap accident ni s'ha detectat cap conducció sota els efectes de l'alcohol que hagi dut problemes.

Amb tot plegat, el regidor ha comentat que aquesta nit de Sant Joan feia patir especialment perquè s'ha viscut durant uns dies amb un elevat risc d'incendis. És per això que s'ha prohibit llençar petards i fer foc a menys de 500 metres de les zones forestals. "Les altes temperatures, la sequera, i la situació demanen aquesta alerta", ha assegurat Carol. A més, hi ha hagut treballant cinc dotacions de la Policia Local, cinc de Protecció Civil, dues patrulles d'ADF, i voluntaris de Protecció Civil que han ajudat en el control de la nit.




Francesc Carol

Les altes temperatures, la sequera, i la situació demanen aquesta alerta. Per tant, ha sigut la primera prova de foc que hi ha hagut en aquesta temporada d'incendis, que seria la nit de Sant Joan. I en aquest cas, ha sigut molt tranquil·la i molt controlada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.