Els paradistes i clients del Mercat de Torreblanca es queixen de la calor que hi fa

Els botiguers reclamen una solució immediata, ja que la gerència assegura que aquesta calor els fa perdre vendes


  • Comparteix:

'Fa molta calor'. Això és el que està en boca de tots els paradistes del Mercat de Torreblanca. Anna Ribas, la gerent del mercat, ha explicat a Cugat Mèdia que això és perquè fa sis anys que tenen les màquines d'aire condicionat espatllades, i que durant els dies de més calor o més fred deixen de funcionar. I això ho pateixen paradistes, clients, i també els productes. Durant el ple d'aquest mes de juny, la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica i Comerç, Elena Vila, va exposar que el tema de les reformes que s'han de fer al mercat quedarà recollit en nou conveni.

Eva Sansu de la fruiteria La Rambla manifesta que cada estiu es troben amb el mateix problema. "Quan la calor apreta, els motors de les càmeres i neveres funcionen molt més, i això fa que encara hi hagi molta més calor al mercat. I és clar, el gènere pateix. Nosaltres patim molt, però el gènere pateix moltíssim", ressalta. "Hi ha dies aquí que és insuportable. Sobretot la setmana passada, va ser increïble. Fa molta calor aquí dins", afegeix un client del mercat, Jordi Aranda.

La gerent també comenta que quan demanen solucions a l'Ajuntament, els diuen que hi estan treballant, però sense donar-los una data concreta. I el mercat reclama pal·liar la situació ara, ja que la calor perjudica la presència dels productes més frescos, i això els fa perdre vendes. "D'aquí que licitin aquestes màquines noves, i portin les màquines i les muntin, ja ha passat l'estiu. I aleshores a nosaltres no ens fa cap servei", apunta Salvador González de la cansaladeria Fáez. "Necessitem la solució ara, que és quan fa calor, que els motors estan a petar i que la clientela es queixa", resol el comerciant.

El tema de les reformes que s'han de fer al mercat va sortir durant el torn de precs i preguntes del ple d'aquest mes de juny. Així doncs, Vila va respondre dient que això quedarà recollit en nou conveni que preveurà "aquest tipus de situacions que malauradament el Mercat de Torreblanca pateix".

Des de les botigues també expliquen que aquest cap de setmana que les temperatures han baixat, la situació és més sostenible. Però asseguren que la setmana passada van arribar a tenir més de 30 graus dins les parades.










Eva Sansu

Cada estiu ens trobem amb el mateix problema. Quan la calor apreta, els motors de les càmeres i neveres funcionen molt més i això fa que encara hi hagi molta més calor al mercat. I és clar, el gènere pateix. Nosaltres patim molt, però el gènere principalment pateix moltíssim.

Jordi Aranda

Hi ha dies aquí que és insuportable. I a més, depenent de la zona, es nota molt la diferència. D'allà on hi ha el supermercat a on hi ha el peix, es nota molt la diferència. Sobretot la setmana passada, va ser increïble. Sí sí, fa molta calor aquí dins.

Salvador Gonzàlez

D'aquí que licitin aquestes màquines noves, i portin les màquines i les muntin, ja ha passat l'estiu. I aleshores a nosaltres no ens fa cap servei. Necessitem la solució ara, que és quan fa calor, que els motors estan a petar i que la clientela es queixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.