El Grup de Dones Immigrants de Sant Cugat se suma als actes pel 8 de març amb un taller sobre 'Dona i immigració'


  • Comparteix:

Una quinzena de persones han participat aquest dissabte al taller 'Dona i immigració' que ha organitzat a la Casa de Cultura el Grup de Dones Immigrants de Sant Cugat, dins dels actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Durant la sessió, s'ha presentat un informe elaborat per la mediadora de l'Ajuntament sobre els efectes psicològics de la immigració en les dones.

El Grup de Dones Immigrants de Sant Cugat s'ha sumat aquest cap de setmana als actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora amb un taller que ha servit per enfortir els lligams entre les dones immigrades que viuen a la nostra ciutat i les integrants d'altres associacions de dones del municipi i del nostre entorn. Ho explica una de les membres del Grup, Maria Eugenia Blandón.

Maria Eugenia Blandón

L'objectiu del taller era participar en els actes del Dia de la Dona Treballadora i entrar en contacte amb altres grups de dones del Vallès. Han vingut d'Atena i també d'una associació de dones de Rubí.


Durant el taller, les dones immigrants s'han conegut i han compartit les seves experiències. A més, la mediadora cultural de l'Ajuntament ha presentat un estudi sobre les conseqüències psicològiques que té el fet migratori en les dones. Maria Eugenia Blandón.

Maria Eugenia Blandón

Ens hem presentat i hem compartit experiències. Helga, la mediadora cultural de l'Ajuntament, ens ha presentat un estudi sobre els efectes psicològics del fet migratori en les dones, que ha estat molt interessant i ha generat debat.


El Grup de Dones Immigrants de Sant Cugat compta actualment amb una desena de membres, provinents majoritàriament de països llatinoamericans i del Marroc, i espera incorporar nous integrants en el futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.