Dilluns torna el magazín d'estiu 'Obert X Vacances' a Ràdio Sant Cugat

Cada dia entre l'11 de juliol i el 2 de setembre, de 9 h a 11 h, Cugat Mèdia participa i emet el programa radiofònic de la Xarxa


  • Comparteix:

Rocío Santaeufemia serà la presentadora de l'Obert per Vacances d'aquest estiu / Foto: Cugat Mèdia

Rocío Santaeufemia serà la presentadora de l'Obert per Vacances d'aquest estiu / Foto: Cugat Mèdia

L'emissió del magazín radiofònic 'Obert per Vacances' comença aquest dilluns, 11 de juliol, a Ràdio Sant Cugat. Fins al 2 de setembre, cada dia entre les 9 h i les 11 h a través al 91.5 FM o de www.cugat.cat, s'emetrà en directe l'espai estival de la Xarxa de Comunicació Local, elaborat amb continguts d'una seixantena d'emissores locals d'arreu de Catalunya, entre les quals Cugat Mèdia. Per tercer any consecutiu, aquest programa farà un retrat de l'estiu als diferents municipis catalans a través d'entrevistes, reportatges i moltes connexions en directe. També hi haurà seccions fixes, com la que es farà des de Sant Cugat, en què personatges coneguts explicaran alguns dels seus secrets més inconfessables. I tot sense oblidar els concursos, com el de receptes de cuina, el Saló del Manga o la cançó de l'estiu.

La presentadora del programa serà aquest any Rocío Santaeufemia, d'El Prat Ràdio.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.