Adrià Saz, l'estudiant de Sant Cugat amb la millor nota de selectivitat

L'alumne de la Institució Cultural del CIC de Barcelona ha tret un 13,88 sobre 14 i vol estudiar un doble grau de matemàtiques i física


  • Comparteix:

Adrià Saz / Foto: Cedida

Adrià Saz / Foto: Cedida

Adrià Saz té 17 anys, ha estudiat batxillerat a la Institució cultural del CIC a Barcelona i ha tret la nota més alta a la Selectivitat de tots els estudiants de Sant Cugat: un 13,88 sobre 14. El jove santcugatenc admet que no s'ho esperava i ha decidit que vol estudiar un doble grau de Matemàtiques i Física a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sempre ha estat bon estudiant. Li agrada preparar els exàmens amb temps tot i que confessa que a vegades ha hagut d'estudiar l'últim dia. Per a la selectivitat, el seu mètode ha consistit a deixar pel final les assignatures més teòriques, com Història, per poder preparar millor les assignatures de la fase específica, que conten el doble de cara a calcular la nota d'entrada a la universitat. En declaracions a Cugat Mèdia ha explicat que, tot i haver-se preparat molt, no s'esperava una nota tan bona. "No m'ho podia creure, ha sigut una sorpresa. Sempre era conscient que podia tenir algun error o que un examen sortís una mica pitjor".

Adrià ha decidit que vol estudiar un doble grau de Matemàtiques i Física a la UAB, però també l'interessa l'Enginyeria i ha arribat a plantejar-se fer Medicina. Finalment, s'ha decantat per la carrera de les assignatures que més li han agradat a Batxillerat. "M'ha costat molt decidir i encara no estic del tot convençut, però crec que pot ser una molt bona carrera i molt bona opció". Amb els amics ja han fet alguna festa per celebrar aquest final de cicle, però amb la família encara està pendent.

Una noia de l'institut Arnau Cadell i una altra de l'institut Angeleta Ferrer són les altres alumnes amb la nota més alta de Sant Cugat, empatades amb un 9,6 (sobre 10) a la fase general de l'examen.




Adrià Saz

La veritat no m'esperava gens aquests resultats. Quan ho vaig veure no m'ho podia creure. Ha sigut una molt bona sorpresa.

Adrià Saz

M'ha costat molt decidir i encara no estic del tot convençut, però finalment he decidit matemàtiques i física perquè són les dues assignatures que més m'han agradat de tot el batxillerat. Crec que pot ser una molt bona carrera i molt bona opció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.