L'Hospital Universitari Mútua Terrassa amplia i millora l'àrea d'urgències

L'objectiu és descongestionar l'àrea interna, segmentar per gravetat i fer més agradable l'experiència del pacient


  • Comparteix:

Imatge de la nova sala d'espera d'urgències a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa / Foto: HUMT

Imatge de la nova sala d'espera d'urgències a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa / Foto: HUMT

L'Hospital Universitari Mútua Terrassa (HUMT), el centre hospitalari públic de referència per als santcugatencs, estrena nous espais i dependències al servei d'Urgències. L'ampliació i millora de les instal·lacions permet una descongestió interna, a més de facilitar la segmentació per gravetat, amb dos punts més de triatge, i de fer més agradable l'experiència i l'estada tant per als pacients com per a qui els acompanyi, i per als professionals sanitaris.

Així ho ha explicat a Cugat Mèdia la cap del servei d'Urgències, la doctora Vanesa Pascual, que assegura que el canvi també ajuda a oferir un servei més eficaç. Una millor segmentació per complexitat i per gravetat dels pacients permetrà reduir el temps d'espera, afirma.

Les noves instal·lacions, a partir d'uns terrenys adjacents al Parc de Vallparadís, suposen una millora en l'entrada de llum natural, amb un ampli finestral a la sala d'espera, però també en l'amplitud i en el confort dels espais. També s'incorpora una sala amb butaques per a aquelles persones que esperin el resultat de proves, o estiguin pendents d'evolució.

Accés a l'àrea d'Urgències de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa / Foto: HUMT

Accés a l'àrea d'Urgències de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa / Foto: HUMT / Foto: Foto: HUMT

Actualment, el servei d'Urgències de l'HUMT atén unes 120.000 urgències anuals amb un ventall molt ampli de complexitat i de gravetat.


Vanesa Pascual

Permet descongestionar l'espai intern, segmentar el pacient per complexitat i per gravetat, que és molt important perquè saps quan has de córrer més i quan menys, i a més, com que l'espai és tan obert a l'exterior, amb un gran finestral que dona a un parc, fa que sigui encara més adequat tant per al pacient, com per a la persona que l'acompanya i per al professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.