L'Ajuntament demana al departament d'Educació que l'Escola la Floresta recuperi la segona línia d'I3

El govern municipal ha traslladat la petició de l'escola i l'AFA després que sis famílies del barri hagin quedat fora


Temes relacionats

Famílies de la Floresta demanen una segona línia a l'escola pública del districte per assumir la demanda 'extraordinària' ( 3/jun/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'escola La Floresta / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de l'escola La Floresta / Foto: Google Maps

L'Ajuntament de Sant Cugat vol que l'Escola La Floresta recuperi la segona línia que va perdre fa anys. Així ho ha traslladat el govern municipal al departament d'Educació després que sis famílies del barri s'hagin quedat sense plaça per als seus fills a Infantil 3 per l'alta demanda. L'alcaldessa, Mireia Ingla, li ho ha explicat a un dels pares afectats, Oriol Rello, durant el programa 'Línia Directa' de Cugat Mèdia, i li ha dit que els donen suport en la seva reivindicació. De moment, però, la conselleria que encapçala Josep Gonzàlez-Cambray encara no ha respost a aquesta petició.

"Ens hem reunit amb serveis territorials per demanar que l'Escola de la Floresta torni a ser de dues línies. Ja ho era de dues línies, però per manca de demanda es va decidir passar a una sola línia. I això ha funcionat fins que ha deixat de funcionar perquè segurament té un projecte atractiu. Però això no vol que dir que hagi d'expulsar a les famílies del barri. Nosaltres volem un model d'escola de proximitat i de barri", ha assegurat Ingla.

L'alcaldessa, però, també ha recordat que la competència en aquest tema és única del departament, que encara no s'ha pronunciat a la demanda de l'Ajuntament. Ingla ha explicat que, com que l'escola ja havia sigut de dues línies fa un temps, està preparada per acollir de nou la segona línia quan la conselleria ho decideixi.


Mireia Ingla

Ens hem reunit amb serveis territorials per demanar que l'Escola de la Floresta torni a ser de dues línies. Ja ho era de dues línies, però per manca de demanda es va decidir passar a una sola línia. I això ha funcionat fins que ha deixat de funcionar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.