En marxa les obres per millorar l'accessibilitat i els serveis del carrer de l'Abat Marcet

Els treballs en aquesta via del barri de Sant Francesc suposen una inversió de 715.000 euros


  • Comparteix:

Un tram del carrer de l'Abat Marcet / Foto: Cugat Mèdia

Un tram del carrer de l'Abat Marcet / Foto: Cugat Mèdia

Les obres per fer més accessible i millorar els serveis del carrer de l'Abat Marcet ja han començat, amb la previsió que durin vuit mesos. Amb aquests treballs, que suposen una inversió de l'Ajuntament de 715.000 euros, s'ampliaran les voreres, es renovarà el paviment, se substituirà l'antic arbrat per un de nou i es renovarà la xarxa de clavegueram i d'aigua potable. També es canviarà l'enllumenat i se soterraran les línies elèctriques i telefòniques.

El regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transports, José Gallardo, ha assenyalat que els arbres que hi havia en aquesta via eren la principal causa del mal estat i que provocava problemes en l'accessibilitat. Tot i això, no es renuncia pas a tenir un carrer verd: "El que farem és replantar un tipus d'arbrat més adequat, amb distàncies més prudents perquè no afecti ni a l'enllumenat ni a les voreres", ha dit en declaracions a Cugat Mèdia.

Amb les obres, que des del govern defensen que s'han consensuat amb el veïnat "per recollir al màxim possible totes les opinions i aportacions", també es treballarà per evitar que s'aixequi la vorera a causa de les arrels dels arbres i s'instal·larà un nou panot amb "tractament fotocatalític per captar partícules contaminants".


José Gallardo

Hi havia un plantejament antic quant a l'arbrat que provocava problemes de mobilitat: aixecament de voreres, de murs. Replantejarem un tipus d'arbrat més adequat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.