Un incendi crema 4.000 metres quadrats a la Serra de Galliners

El foc, que ja està extingit, ha obligat a evaquar dues finques de Can Barata


  • Comparteix:

Imatge del lloc de l'incendi / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del lloc de l'incendi / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Un incendi a Can Barata, a la Serra de Galliners, ha obligat a evaquar aquest divendres a la tarda dues finques del carrer del Maresme. El foc, que s'ha declarat a les 16 h, ha cremat 4.000 metres quadrats. Els cossos de seguretat han extingit l'incendi prop de les 19 h, segons fonts municipals.

Una persona ha resultat intoxicada pel fum, però no ha fet falta traslladar-la en ambulància a cap centre hospitalari. D'altra banda, un agent de policia ha resultat ferit per una mossegada d'un gos, al qual intentava treure de l'interior d'un cotxe.

Pel que fa a les finques evaquades, només una hi té habitants, i aquests ja han pogut tornar a casa seva; en l'altra, no hi viu ningú actualment, segons han informat des de l'Ajuntament.

Al lloc dels fets, els Bombers han mobilitzat 11 dotacions i quatre mitjans aeris. També hi han treballat dues dotacions de Protecció Civil, una d'ADF, cinc de la Policia Local, dues dels Mossos d'Esquadra i una d'Agents Rurals.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.