Mira-sol tanca un cap de setmana de Festa Major amb activitats esportives, infantils i musicals

El diumenge s'ha encetat amb una bicicletada popular en què han participat més d'un centenar de persones


  • Comparteix:

La bicicletada popular, just abans de sortir / Foto: Cugat Mèdia

La bicicletada popular, just abans de sortir / Foto: Cugat Mèdia

Els mirasolencs han tancat aquest diumenge la Festa Major del barri aprofitant les diferents activitats que s'han organitzat des de la Coordinadora Sociocultural Mira-sol i l'Ajuntament. Amb un programa que enguany volia apostar pel públic jove i familiar, el diumenge ha començat amb una bicicletada popular de quatre quilòmetres en què s'han pogut veure uns 120 ciclistes, especialment de menuts. Després la jornada ha continuat amb més propostes, com la festa de l'escuma, la festa holi, i una nit d'havaneres i rom cremat.

La bicicletada popular ha estat una de les activitats que han tingut més bona acollida. Des de l'organització, Juan Pablo Álvarez s'ha mostrat molt content pel nombre de persones que hi han participat, assegurant que han estat el doble de les que s'esperaven. A més, ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta a l'hora de "fer barri". "Després d'un temps amb covid i en què ens ha tocat estar a casa, fa molta il·lusió participar i veure que la gent està molt animada. I això és un reflex de les ganes que té la gent de participar i de tornar a fer barri", ha comentat.

Tan bon punt ha acabat la bicicletada, ha començat la festa de l'escuma, de manera que alguns dels ciclistes han aprofitat per refrescar-s'hi. Acompanyada de música, la festa ha començat amb escuma blanca i ha continuat amb escuma tenyida de diferents colors. Ja de cara a la tarda, hi ha hagut una altra festa en què els colors han sigut els protagonistes: la festa holi. D'aquesta manera, petits i grans han acabat impregnats de tots colors. I a la nit els amants de les havaneres i el rom cremat han pogut gaudir de les que ha ofert Port Bo al pati del Casal Mira-sol, posant punt final a la festa de la manera més tradicional.











Juan Pablo Álvarez

Després d'un temps amb covid i en què ens ha tocat estar a casa, fa molta il·lusió participar i veure que la gent està molt animada. I això és un reflex de les ganes que té la gent de participar i de tornar a fer barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.