Les escoles bressol públiques de Sant Cugat no avancen l'inici del curs i començaran el 12 de setembre

Vacarisses i Rubí sí avançaran la data en què obriran els seus centres educatius seguint la línia del Departament d'Educació


  • Comparteix:

Detall d'una criatura en una escola bressol / Foto: Ajuntament

Detall d'una criatura en una escola bressol / Foto: Ajuntament

L'avançament del curs escolar a Catalunya també ha afectat l'inici de curs a algunes escoles bressol municipals. No és el cas de Sant Cugat, que manté el calendari d'altres anys i obrirà portes el 12 de setembre; també l'escola bressol de Valldoreix, que depèn de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). Altres municipis de la comarca, com Sabadell i Terrassa també rebran els infants el dia 12. En canvi, Ullastrell confirma l'inici de curs per al primer dilluns de setembre, com sempre ha fet. En el cas de Cerdanyola, aquests centres educatius iniciaran el servei el 6 de setembre, seguint la línia d'altres anys. Dos dels municipis de l'entorn que han decidit modificar el calendari són Vacarisses, que passa l'inici del 12 al 7, i Rubí, que normalment segueix les indicacions del Departament d'Educació i obrirà enguany el 5 de setembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.