Així serà la Festa Major de Sol i Aire

La gresca del barri de Collserola té lloc aquest divendres i dissabte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Sol i Aire / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Sol i Aire / Foto: Cugat Mèdia

Arrenca la Festa Major del barri Sol i Aire, amb activitats aquest divendres i dissabte. La gresca està organitzada per l'Associació de Veïns i Veïnes Sol i Aire i l'Ajuntament de Sant Cugat. D'entre les vuit activitats que ompliran el barri, destaquen el sopar de germanor, la gimcana, el ball a la fresca i les pràctiques del Grup d'Autoprotecció.

Com sempre, el pregó donarà el tret de sortida, el divendres a les 21 h. Enguany, l'encarregada de posar la festa en marxa serà Lelia Corvino. Tot plegat seguirà amb la inauguració de l'exposició 'Sol i Aire: Projectes de Comunitat', a les 21.30 h. La primera nit tancarà amb el sopar de germanor a les 22 h, que comptarà amb el càtering de 'La Envidia Cochina' i un ball a la fresca, acompanyat per l'orquestra 'Toy-Moy', a les 24 h.

El dissabte engegarà a les 11.30 h, amb les pràctiques del Grup d'Autoprotecció i un dinar popular a les 14 h. La tarda de l'últim dia estarà centrada en la canalla i comptarà amb una gimcana del tresor perdut, a les 17.30 h, i activitats infantils a les 18.30 h, que posaran punt final als dos dies de festa.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES ACTIVITATS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.