L'expresident de Cecot Antoni Abad, nou president de MútuaTerrassa

Agafa el relleu a Jordi Parera un cop ha donat per finalitzat el seu mandat


  • Comparteix:

Antoni Abad, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

Antoni Abad, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

La junta directiva de MútuaTerrassa ha nomenat l'expresident de la patronal Cecot Antoni Abad com a nou president de l'entitat. Abad agafa el relleu de Jordi Parera, que ha donat per acabat el seu mandat. Abad va entrar a la junta directiva de MútuaTerrassa el 26 de juny de 2007. Des de llavors i fins al juny de 2014 va exercir de vocal, i a continuació va ocupar la vicepresidència tercera fins al setembre de 2015. Des de llavors i fins al setembre del 2016 va exercir com a vicepresident segon, i des d'aquell moment ha ocupat el càrrec de vicepresident primer. Llicenciat en Ciències Empresarials i Master in Bussines Administration per ESADE, Abad va presidir Cecot durant 17 anys i fins al passat 29 de juny.

Actualment, Abad presideix el Bussines Angels Network Catalunya (BANC), el Centre de Reempresa de Catalunya i la Xarxa Espanyola de Bussines Angels (ESBAN). Està vinculat als sectors educatiu, metal·lúrgic i turístic, així com al terreny de la consultoria financera i és conseller en diverses empreses.

També exerceix com a docent a ESADE, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF) en els àmbits de gestió financera, comptabilitat analítica i creació d’empreses i emprenedoria i, paral·lelament, és articulista en múltiples publicacions econòmiques i sectorials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.