El SCCC proposa als més petits que decorin pilotes de futbol com a regal pel Dia del Pare


  • Comparteix:

Més de 500 nens i nenes ja han passat per aquest taller durant el primer cap de setmana que ha funcionat la iniciativa

Més de 500 nens i nenes ja han passat per aquest taller durant el primer cap de setmana que ha funcionat la iniciativa

Més de 500 nens i nenes han passat aquest cap de setmana pel Sant Cugat Centre Comercial en les activitats que es realitzen en motiu del dia de pare que se celebra el 19 de març. Enguany, els organitzadors han optat perquè els nens i nenes desenvolupin la seva imaginació pintant una pilota de futbol. Des del Sant Cugat Centre Comercial, esperen poder repetir l'èxit durant tota aquesta setmana.

Durant tota aquesta setmana el Sant Cugat Centre Comercial organitza algunes activitats perquè els més petits es puguin divertir al centre i preparar, a la vegada, un regal amb motiu del Dia del Pare. Enguany, els nens i nenes que s'apropin al centre comercial podran gaudir d'un taller de pintura on podran desenvolupar la seva imaginació personalitzant una pilota de futbol.

Fins el moment, més de 500 nens i nenes ja han passat per aquest taller durant aquest cap de setmana, i els organitzadors esperen que aquesta setmana la iniciativa tingui la mateixa resposta. La gerent del SCCC, Rosa Marcet, ha explicat que el futbol és molt important, tant per nens com pels pares, i és per això, que enguany, han escollit aquest element esportiu.

Rosa Marcet

Pel dia del pare sempre realitzem tallers perquè els nens i nenes puguin personalitzar diferents objectes, per tal de desenvolupar la seva imaginació. El futbool és important tant per nens com per pares i és per això que hem escollit l'element de la pilota.


La iniciativa està dirigida a nens i nenes fins els 12 anys, i l'horari de participació es dijous i divendres de sis de la tarda a vuit del vespre i el dissabte de 12 del migdia a dues de la tarda, i de sis de la tarda a vuit del vespre.

Des del Sant Cugat Centre Comercial animen a tots els nens i nenes de Sant Cugat a visitar el taller de pintura i fer un regal original per als seus pares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.