Dos detinguts per cinc robatoris amb força a domicilis de Sant Cugat

Els Mossos també els atribueixen un altre robatori a Rubí i un a l'interior d'un vehicle a Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones, un home i una dona, com a presumptes autors de sis robatoris amb força a domicilis i un a l'interior de vehicle. Cinc dels robatoris van ser a habitatges de Sant Cugat i un a Rubí, mentre que el robatori amb força a l'interior de vehicle es va produir a Barcelona, segons ha informat el cos. Tots els fets comparteixen modus operandi, fet que ha portat als agents a apuntar a una mateixa autoria i a les detencions.

En tots els casos, es tracta de cases a quatre vents, on els on els autors accedien saltant la tanca perimetral i posteriorment a l'interior de l'habitatge, forçant portes o finestres. Tres dels fets investigats es van cometre durant el mes de maig i els altres tres es van cometre la nit del 23 de juny, durant la revetlla de Sant Joan. Fruït de les gestions policials es va poder acreditar la participació dels dos presumptes autors, que es desplaçaven des de Barcelona per cometre els fets. Els presumptes lladres van ser detinguts el 18 de juliol i l'endemà es va realitzar una entrada i escorcoll autoritzada pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Rubí al domicili dels investigats a la població de Barcelona, on s'hi van intervenir diferents objectes que, presumptament, provenien de delictes contra el patrimoni.

Els detinguts ja han passat a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció número 1 de Rubí, qui ha decretat l'ingrés a presó de l'home i la llibertat amb càrrecs de la dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.