Compte enrere per a l'inici del nou curs escolar que s'avança una setmana

Les classes començaran el 5 de setembre per a primària i el dia 7 per a secundària


  • Comparteix:

Les activitats de lleure gratuïtes compensaran la jornada intensiva de les primeres setmanes / Foto: ACN

Les activitats de lleure gratuïtes compensaran la jornada intensiva de les primeres setmanes / Foto: ACN

El curs escolar 2022-2023 arrencarà amb diverses novetats en la data d'inici i la quantitat de festius. Els centres d'educació infantil i primària obriran les portes el proper dilluns, dia 5 de setembre, i les tancaran el dia 22 de juny de 2023. A l'ESO, batxillerat i FP es començarà dos dies més tard, el dimecres 7 de setembre, i s'acabarà abans, el 20 de juny. Les escoles bressol de Sant Cugat, en canvi, mantindran el calendari des del 12 de setembre fins al 22 de juny, com l'any passat.

Tot i l'avançament, el setembre tindrà horaris diferents de la resta del curs. Cada dia hi haurà jornada intensiva, el que significa que es farà una hora menys de classe i no n'hi haurà a la tarda. Per compensar la jornada intensiva, es mantindran els serveis de menjador i, un cop acabat, s'oferiran activitats d'oci educatives gratuïtes, subvencionades pel departament d'Ensenyament, fins a l'hora de sortida habitual, a partir de les 16.30 h.

Les escoles bressol de Sant Cugat, en canvi, mantindran el calendari des del 12 de setembre fins al 22 de juny, com l'any passat.

Enguany els centres disposaran de quatre dies de lliure disposició, un més que l'any passat. Les escoles i instituts tindran llibertat total per a escollir-ne les dates. A aquests festius se li sumen les vacances de setmana santa, Nadal i els festius locals i nacionals.

Calendari curs ecolar 2022-23

Calendari curs ecolar 2022-23 / Foto: Cugat Mèdia





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.