Denegades les cautelars que demanen SOS Bosc Volpelleres i ADENC per aturar la construcció de La Mirada

Els ecologistes presentaran una recurs d'apel·lació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del parc del Bosc de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del parc del Bosc de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

El Jutjat Contenciós número 8 de Barcelona ha denegat les mesures cautelars que demanaven SOS Bosc Volpelleres i l'Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura a Catalunya (ADENC) en un recurs contenciós administratiu per aturar la construcció de l'escola La Mirada en uns terrenys del parc del Bosc de Volpelleres. Les entitats ecologistes, en un comunicat, avancen que presentaran un recurs d'apel·lació contra la resolució, la qual lamenten que 'no ha tingut en consideració els informes tècnics i pericials aportats que acrediten el perjudici que es causaria en cas que no s'aturi el projecte d'obres ni el projecte de trasplantament d'arbrat'.

Per a SOS Bosc Volpelleres i ADENC, l'aplicació de les mesures cautelars és fonamental: "Si comencen l'execució de les actuacions de tala al bosc sense tenir una sentència ferma sobre si la nova ubicació és ajustada a dret o no, el dany que es causarà al bosc serà definitiu i es produirà un deteriorament irreversible dels hàbitats naturals que alberga", expliquen.

D'altra banda, els col·lectius ja han presentat (tal com van avançar que farien) un recurs especial al Tribunal Català de Contractes contra l'anunci de licitació de les obres del projecte de tales i transplantaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.