Arnau Blanch: 'És bastant improbable que tornem a omplir escenaris tan grans cadascú per separat'

Cugat Mèdia entrevista al cantant del grup musical Arnau Griso després d'anunciar que se separen


  • Comparteix:

El cantant Arnau Blanch del grup Arnau Griso / Foto: Cedida

El cantant Arnau Blanch del grup Arnau Griso / Foto: Cedida

Arnau Griso és un grup musical format per dos santcugatencs, Arnau Blanch i Eric Griso. Allò que va començar com una broma entre amics els ha portat a fer concerts per tot el país i ara, més de 10 anys després, s'acomiaden dels escenaris. El programa radiofònic 'Obert x Vacances' de La Xarxa, i en el qual Cugat Mèdia participa, ha entrevistat un dels seus components, l'Arnau Blanch.

ESCOLTA-HO

Arnau Griso va anunciar el seu comiat a les xarxes socials el 13 d'octubre de 2021 amb el missatge "Ens separem per seguir junts". I amb aquest adéu van anunciar també el seu últim disc, 'Eric Blanch', que dona la volta al nom del grup, així com una gira de comiat per tota Espanya. Dos dels seus darrers concerts seran al Wizink Center de Madrid i al Sant Jordi Club de Barcelona. No obstant això, el cantant santcugatenc ha dit a l'entrevista "mai diguis mai" respecte al retrobament del grup en un futur.

Blanch explica que tot va començar quan volien passar-se les cançons que componien entre els amics, però com que era complicat en aquella època, van decidir penjar-les a Youtube. D'aquesta manera, i sense pensar-se en cap moment que això succeiria, la cançó 'Es gratis' (2014) es va fer viral. El cantant relata que va ser arran d'aquest senzill que van decidir continuar i escriure més cançons per intentar triomfar en el món de la música, cosa que han aconseguit.

El grup va actuar a la festa major de Sant Cugat d'enguany. Blanch ho recorda com un dia molt especial: 'És una cosa irrepetible i m'alegro molt d'haver-ho pogut fer ara que ens separem'. El cantant ha assegurat que Sant Cugat sempre tindrà un lloc especial al seu cor, ja que és on han compost moltes cançons, on han viscut tota la vida i on, de fet, es van conèixer amb l'Eric. Arnau Blanch també va confirmar que la seva carrera musical no acaba aquí i que tots dos seguirien per separat.


Arnau Blanch

Jo crec que alguna cosa més farem a la música per separat, però vaja, arribar a aquest punt crec que és bastant improbable. Un altre cop tornar a omplir llocs tan grans, cada un per separat, jo ho dono per descartat per part meva. L'Eric pot ser que ho aconsegueixi perquè té aquests cops de sort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.