La llibreria Garlop es trasllada a un local a la plaça de Sant Pere

El negoci es trobava al carrer de l'Abat Armengol i entre la pandèmia i el tancament de l'aparcament han afectat les vendes


  • Comparteix:

La nova localització de la llibreria Garlop, a la Plaça Sant Pere / Foto: Cugat Mèdia

La nova localització de la llibreria Garlop, a la Plaça Sant Pere / Foto: Cugat Mèdia

La llibreria Garlop es trasllada a la plaça de Sant Pere després de nou anys al carrer de l'Abat Armengol. Entre la pandèmia i el tancament de l'aparcament del CAP que hi ha just davant de la botiga han reduït molt el nombre de clients, i els amos del negoci expliquen a Cugat Mèdia que ja no poden assumir el cost del lloguer del local.

La Isabel va obrir la llibreria amb el seu germà després de la mort del pare. Ell estava a l'atur i la seva mare els va donar un cop de mà perquè pogués tornar a treballar. Un cop el germà va emmalaltir, ella va continuar, amb l'ajuda dels seus fills. Garlop admet que haver de traslladar-se l'entristeix: "Aquella botiga la vam muntar nosaltres des de zero, no hi havia res i ho vam fer amb molta il·lusió". De totes maneres, espera que la nova localització els ajudi amb la clientela: "És veritat que al mercat sempre hi ha hagut més moviment i esperem que la cosa tiri endavant i ens puguem jubilar allà".

Abans de decidir-se pel trasllat van intentar negociar amb la propietària del local per rebaixar el lloguer. "Ens va dir que no podia ser perquè nosaltres havíem tingut permís per obrir durant la pandèmia". Tot i que les restriccions no afectaven el tancament de la botiga, sí que afectaven la quantitat de clients, recorden. "Nosaltres teníem obert, les despeses que teníem eren les mateixes, però la gent no responia, no venia, i això ens va fer molt mal". Garlop afegeix que "el tancament del pàrquing ha acabat de rematar la zona", ha relatat.

El 31 de juliol agafaran vacances per acabar el trasllat i el 5 de setembre obriran de nou al carrer d'Enric Granados número 15.




Isabel Garlop

Estem tristos. Aquella botiga la vam muntar nosaltres des de zero. No hi havia res. La vam muntar amb molta il·lusió, però es veritat que al mercat sempre hi ha hagut més moviment. Esperem que la cosa tiri endavant i ens puguem jubilar aquí.

Isabel Garlop

Es va parlar amb la propietària perquè ens fes un descompte del lloguer. Ens va dir que no podia ser perquè nosaltres havíem tingut permís per obrir. Nosaltres teníem obert, les despeses que teníem eren les mateixes, però la gent no responia, no venia. Això ens va fer molt mal i el tancament del pàrquing ha acabat de rematar la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.