Qui es queda a Sant Cugat a l'agost?

Cugat Mèdia surt al carrer a preguntar als santcugatencs per què s'han quedat a la ciutat


  • Comparteix:

Tot i que els carrers de Sant Cugat queden força buits a l'agost, encara hi ha qui es queda a la ciutat. Cugat Mèdia surt al carrer a preguntar als santcugatencs com es viu l'estiu a la ciutat. Les respostes són variades: alguns estan a punt de marxar de vacances, d'altres ho faran a partir de setembre, quan tot és més barat, i hi ha a qui ja li està bé quedar-se aquí i es conforma a anar a la platja amb la família, llegir, prendre un gelat i anar a alguna terrassa. Això sí, tothom valora una cosa en comú, la tranquil·litat que es respira.





Veïns de Sant Cugat

També es pot gaudir de Sant Cugat a l'estiu, és molt agradable / És el millor, però quan torna setembre comença a haver-hi molta gent i ja enyores aquell agost tan tranquil / Els altres estan de vacances i tu no, però després tu estàs de vacances i els altres no, aleshores compensa una mica / La majoria d'amigues estan fora a la Costa Brava o Astúries i jo aquí, però és el que hi ha, jo estic molt bé / Encara pots sortir i menjar-te un gelat o el que sigui, no t'avorreixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.