El servei habitual del Funicular de Vallvidrera es reprèn aquest dissabte

Un cop acabades les tasques de revisió anual, el Funicular recupera l'horari regular


  • Comparteix:

El Funicular de Vallvidrera / Foto: Premsa Generalitat de Catalunya

El Funicular de Vallvidrera / Foto: Premsa Generalitat de Catalunya

El Funicular de Vallvidrera reprèn aquest dissabte el seu servei habitual, un cop s'han enllestit les tasques de revisió anual. Els treballs de manteniment han durat prop de tres setmanes, i han consistit en la revisió dels components mecànics i de control de la sala de màquines, del traçat i dels dos vehicles. D'aquesta manera, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) explica que es pretén optimitzar la qualitat, fiabilitat i puntualitat del Funicular, així com el confort de les persones que l'utilitzen.

Els horaris del Funicular de Vallvidrera es poden consultar a www.fgc.cat, al cercador web i de l'aplicació per a mòbils d'FGC, a les vitrines informatives de les estacions, o trucant al telèfon d'atenció al client 012.

Un funicular amb més de cent anys d'història
El Funicular de Vallvidrera, construït per la companyia del Ferrocarril Sarrià Barcelona, es va inaugurar l'octubre del 1906 per tal de poder comunicar la línia del Vallès (estació Peu del Funicular) amb el poble de Vallvidrera. El 1979 es va integrar a la xarxa dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Després de diverses reformes dels cotxes antics, el 1998 FGC va procedir a realitzar una reforma integral de la línia: es va canviar tota la plataforma de la via, les estacions i els vehicles, permetent que el Funicular funcionés de manera totalment automàtica, amb la via protegida amb portes d'andana a les estacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.