Així avancen les obres al carrer Abat Marcet

Alguns veïns creuen que les obres van començar en un mal moment, però en general entenen la decisió de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Les obres al carrer Abat Marcet avancen a bon ritme i s'espera que acabin dins els vuit mesos previstos. L'actuació va ser pactada amb els veïns en un procés en què, segons el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Habitatge, Sostenibilitat, Via Pública i Benestar Animal, Francesc Duch, va ser difícil arribar a un consens. Tot i que hi ha qui considera que les obres es van iniciar en un mal moment, en general els veïns entenen la decisió de l'Ajuntament i conviuen amb els maldecaps de les obres.

Desiré Hom, veïna del carrer Abat Marcet, entén la necessitat de les obres, però opina que es podrien haver fet en un altre moment. "S'ha començat en una època que no és idònia. En el moment de la tala hi havia nius als arbres i a l'agost fa molta calor. Ens han tret tota l'ombra". Tot i això, Hom ha agraït que els treballadors són molt amables i constantment els ajuden a pal·liar els efectes de l'obra.

Altres veïns, com el Marc, agraeixen l'actuació. Ell explica que l'Abat Marcet és un carrer on viu molta gent gran i ampliar les voreres és important perquè puguin passejar tranquil·lament. A més té dos nens petits i la vorera és massa estreta pels cotxets. "Suposo que hem de patir una mica els 8 mesos d'obres per després estar millor, però ens sembla bé. És veritat que els arbres donaven molta ombra, però estaven fent malbé les voreres i a nosaltres ens estaven tombant el mur de casa".

Davant les queixes, Francesc Duch ha volgut recordar que ha estat una actuació fruit de la participació ciutadana. "Hi havia una certa disputa o diferència d'opinions entre veïns, però al final només pots donar una solució. És impossible trobar una solució que faci content tothom, però entenem que la majoria de veïns estaven a favor de la proposta i estem convençuts que tothom acabarà content". Segons Duch, les obres continuen al ritme previst i es complirà la intenció que durin 8 mesos.






Desiré Hom

S'ha començat en una època que no és idònia. En el moment de la tala hi havia nius als arbres i a l'agost fa molta calor, ens han tret tota l'ombra. Aleshores, potser s'hauria d'haver fet en un altre moment, o haver vist quines opcions hi havia.

Marc

Suposo que hem de patir una mica els 8 mesos d'obres per després estar millor, però ens sembla bé. És veritat que els arbres donaven molta ombra, però estaven fent malbé les voreres i a nosaltres ens estaven tombant el mur de casa.

Francesc Duch

Hi havia una certa disputa o diferència d'opinions entre veïns, però al final només pots donar una solució. És impossible trobar una solució que faci content a tothom, però entenem que la majoria de veïns estaven a favor de la proposta i estem convençuts que tothom acabarà content.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.