La Colònia de Montserrat es vesteix de Festa Major aquest cap de setmana

L'associació de veïns ha preparat diverses activitats pels dies 2, 3 i 4 de setembre


  • Comparteix:

El cartell de la Festa Major d'enguany / Foto: Comissió de festes

El cartell de la Festa Major d'enguany / Foto: Comissió de festes

La Colònia de Montserrat, a Valldoreix, celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. Amb diferents propostes compreses entre el 2 i el 4 de setembre, la gresca començarà amb un sopar de germanor i es tancarà amb un espectacle de màgia i humor familiar. Entremig, hi haurà altres activitats musicals i populars.

El sopar de germanor que encetarà les festes serà divendres a les 21 h a la plaça Hortet Solé. Més tard, a les 23 h, hi haurà karaoke amb disfressa a la mateixa plaça. El dissabte començarà amb una passejada popular a l'ermita de la Salut amb safari fotogràfic, a les 9 h. A les 13 h serà l'hora del vermut, i a les 18 h se celebrarà la sardinada popular. També a la plaça Hortet Solé, a les 21 h de dissabte hi ha programat el Quinto de Festa Major, i a les 22 h serà el torn del concert, el beatbox i el DJ. Finalment, per diumenge a les 10 h s'ha preparat un correcases, a les 14 h arribarà la paella popular, i a les 18 h es tancarà amb un show de màgia i humor familiar. Tot plegat, a la plaça Hortet Solé.

Les inscripcions a totes les activitats es poden fer al restaurant La Rampa fins al dia 29 d'agost.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.