Una quarantena de persones es manifesten per insistir en la protecció del bosc de Volpelleres

SOS Bosc de Volpelleres, ADENC, WWF i l'Assemblea pel Clima Sant Cugat repetiran la concentració cada dilluns


  • Comparteix:

Una quarantena de persones s'han concentrat aquest dilluns a la tarda a la plaça de la Vila, demanant que l'edifici de l'escola La Mirada es construeixi fora del bosc de Volpelleres. La manifestació estava convocada per SOS Bosc de Volpelleres, l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC), el Fons Mundial per a la Natura Barcelona (WWF) i l'Assemblea pel Clima Sant Cugat. I ha estat a través d'un manifest que les associacions ecologistes han demanat a l'Ajuntament que estudiï a fons les alternatives d'ubicació que se'ls han presentat.

Lourdes Marimon, representant de la plataforma SOS Bosc de Volpelleres, ha parlat de l'avinguda de la Clota com una ubicació "que seria molt adequada". "És a prop dels mòduls on ara hi ha l'escola La Mirada i seria molt més econòmic que construir al mig del bosc: hi hauria el pressupost de tala i trasplantaments, que no s'hauria de dedicar perquè s'hauria de construir en un sol urbà", ha explicat Marimon.

Durant el manifest també han reivindicat que davant una situació de crisi climàtica "no hauria de ser necessari justificar que no es pot talar ni un sol arbre". En acabat, s'han reproduït fragments de sons enregistrats al bosc de Volpelleres. A banda, SOS Bosc de Volpelleres ha anunciat que repetiran aquest tipus de convocatòries cada dilluns a les 18 h davant el consistori. La següent serà el dilluns dia 5.






Lourdes Marimon

Una ubicació que seria molt adequada és a l'avinguda de la Clota. És a prop dels mòduls on ara hi ha l'escola La Mirada i seria molt més econòmic que construir al mig del bosc: hi hauria el pressupost de tala i trasplantaments, que no s'hauria de dedicar perquè s'hauria de construir en un sol urbà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.