Presència de Sant Cugat a la preqüela de 'Joc de Trons', 'La Casa del Dragón'

Cugat Mèdia ha parlat amb Daniel Serra, un santcugatenc que ha participat en les dues sèries d'HBO


  • Comparteix:

Daniel Serra a les instal·lacions de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Daniel Serra a les instal·lacions de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

'La casa del Dragón', l'esperada preqüela de 'Joc de Trons' que la plataforma HBO va estrenar ara fa 10 dies, compta amb presència santcugatenca. Un veí de la ciutat, Daniel Serra, ha aconseguit aparèixer com a figurant en dues de les sèries més exitoses de la història de la televisió, basades en les novel·les de George R. R. Martin. Serra explica la seva experiència en els rodatges en una entrevista a Cugat Mèdia.

ESCOLTA-HO

El santcugatenc es trobava a Girona estudiant per ser pilot d'avió, la seva feina actual, i es va presentar al càsting de figurants de 'Joc de Trons'. Després de participar en la sèrie original, Serra també va rebre la trucada per fer d'extra a la preqüela, estrenada el 21 d'agost i de la qual només s'han emès els dos primers capítols.

Tot i les aparents semblances entre les dues produccions, el santcugatenc assegura que la seva experiència va ser molt diferent. A 'Joc de Trons' el rodatge en el qual va participar va tenir lloc al nucli històric de Girona. "Un lloc preciós", segons Serra, i una experiència "impressionant". Assegura que hi va fer molts amics, entre els quals una modista, un treballador del Zoo de Barcelona i un bomber.

Pel que fa a 'La casa del Dragón', la producció centrada en la família Targaryen, el santcugatenc va rodar vestit de soldat als jardins de Santa Clotilde, a Lloret de Mar, entre una vintena d'extres.

Un dels avantatges de ser figurant de sèries com aquestes, explica, és que poder conèixer en persona els actors principals. En el cas del Daniel Serra, al rodatge de Girona, que va durar nou dies en total, va poder parlar amb l'actor Nickolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister). Com que no li agradava el cafè del set, va preguntar-li al santcugatenc si coneixia algun bar proper al rodatge i com es deia llet desnatada en castellà. "Aquests van ser els meus minuts de glòria amb en Jaime Lannister", ha assegurat.

Daniel Serra, a l'esquerra, en una escena amb Arya Stark, al centre

Daniel Serra, a l'esquerra, en una escena amb Arya Stark, al centre / Foto: Cedida

El figurant considera que, independentment de la bona qualitat de la preqüela, 'La casa del Dragón' no podrà assolir el mateix èxit que l'original. Segons ell, "han sigut moltes temporades de 'Joc de Trons' i la gent pensarà que és el mateix que ja havien vist amb la primera sèrie". Una de les coses a destacar per Daniel Serra és que "abans no s'havia vist mai una sèrie on personatges que tu assumies com a principals, de cop i volta, te'ls matessin".


Daniel Serra

La sèrie original va ser un muntatge brutal, estava en el casc antic de Girona, un lloc preciós. No m'estranya que anessin allà després de Croàcia. Allò va ser una passada, erem moltíssima gent. Recordo estar tots esperant a que ens cridessin, si ens necessitàven. Vam fer una colla molt maca. Encara tinc un grup de Whatsapp amb els amics que vaig fer a Joc de Trons a Girona i encara anem quedant de tant en tant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.