Els ruixats tornen a descarregar amb força i deixen una cinquantena d'arbres caiguts i diverses incidències

Com a incident destacat, ha caigut un arbre a Mira-sol


  • Comparteix:

Un arbre que ha caigut a Mira-sol / Foto: cedida

Un arbre que ha caigut a Mira-sol / Foto: cedida

Després d'un migdia de sol, la pluja ha tornat a fer acte de presència a Sant Cugat durant la tarda d'aquest dimecres. L'Ajuntament ha informat que han caigut una cinquantena d'arbres i que la Policia Local ha fet una vintena d'actuacions. Serveis Urbans, la brigada, Protecció Civil, ADF i Policia Local estan treballant per solucionar les problemàtiques que han causat els arbres caiguts i algunes branques de grans dimensions.

Com a incidència cal destacar un arbre que ha caigut a l'estació d'FGC de Mira-sol, ja que ha afectat un cotxe. Altres incidències han tingut lloc a l'avinguda Ragull, al carrer Elisenda de Ribatallada, a la rambla del Celler, a l'avinguda Francesc Macià, al pont de Can Vernet, al carrer Puig i Cadafalch, al carrer Pau VI, i a la rambla Can Mora. Amb tot plegat, no hi ha hagut cap persona ferida.

Davant d'una emergència, cal trucar 112.

A banda, a la línia Barcelona - Vallès d'FGC, el servei de trens de la línia S2 ha estat tallada durant unes hores entre Bellaterra i Universitat Autònoma a causa d'un arbre que ha caigut sobre la via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.