Sant Cugat comemmorarà la Diada amb la música i la poesia com a protagonistes

La tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova tornarà a centrar els actes institucionals de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'ofrena floral a Rafael Casanova de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'ofrena floral a Rafael Casanova de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

La música i la poesia tindran un paper rellevant aquest any en la programació dels actes institucionals de la Diada a Sant Cugat. A banda de la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova, a la plaça homònima, s'oferirà un recital de poemes interpretats per Gisela Figueras i Valentí Maymó i l'actuació del septet de metalls de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. La direcció artística i la dramatúrgia estarà dirigida per Jordi Lara, i la direcció musical anirà a càrrec de Salvador Brotons.

Els actes començaran a les 9 h, a la plaça de Rafael Casanova, amb l'ofrena floral al monument per part de les entitats i els partits polítics, amenitzada amb el recital poètic i la música en directe. Les entitats que vulguin participar han d'enviar prèviament un correu a protocol@santcugat.cat. A les 11 h tindrà lloc l'ofrena institucional, seguida pel discurs de l'alcaldessa i el cant d''Els Segadors' per tancar l'acte.

Al vespre, a partir de les 20 h, la cobla Ciutat de Terrassa amenitzarà la tradicional ballada de sardanes organitzada per l'Entitat Sardanista i l'Ajuntament, que es fa a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.