Les obres del camí de l'Avenç acaben a temps perquè comenci el curs escolar

La instal·lació d'un nou paviment suposarà una millora molt reivindicada per les famílies


  • Comparteix:

Dilluns que ve, 5 de setembre, els alumnes de l'escola Avenç estrenaran un nou curs i un nou camí. Les obres per instal·lar un nou paviment al camí del Crist Treballador que porta a l'escola ja estan enllestides. S'han acabat aquest dijous, just abans que comenci el curs, tal com estava previst. De fet, la directora de l'escola, Pat Ravetllat, ha explicat que ja es podrà circular pel camí aquest divendres, dia que l'Avenç celebra la seva jornada de portes obertes.

La directora també ha celebrat que les millores hagin arribat després de tant de temps de reivindicacions per part de l'escola, les famílies, i la ciutat. "Nosaltres som una escola que tenim més de 1.000 alumnes, això vol dir que hi ha moltes famílies que venen de tots els punts de la ciutat", ha destacat Ravetllat. "I va ser una situació de sorpresa quan, fa tres anys, van treure l'asfalt que hi havia. Estava malmès, però el van treure i van decidir no tornar-ne a posar. I això ha dificultat molt l'accés a l'escola", es queixava.

El camí s'ha pavimentat amb una solució de resines especial perquè hi ha un tram del camí que forma part del Parc Natural de la Serra de Collserola no es podia asfaltar. Per aquest motiu el 2019 es va treure l'anterior, com explica la directora.


Pat Ravetllat

Nosaltres som una escola que tenim més de 1.000 alumnes. Això vol dir que hi ha moltes famílies que venen de tots els punts de la ciutat, i va ser una situació de sorpresa quan fa tres anys van treure l'asfalt que hi havia. Estava malmès, però el van treure i van decidir no posar-lo, i això ha dificultat molt l'accés a l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.