Últims dies per presentar-se al concurs de cartells per la Festa de Tardor

Fins al 10 de setembre hi ha temps per presentar-se al certamen, obert a tothom


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de la Festa de Tardor / Foto: Ajuntament

Una imatge d'arxiu de la Festa de Tardor / Foto: Ajuntament

El termini per presentar-se al concurs de cartells per la Festa de Tardor d'aquest any acaba aquest dissabte. El certamen està adreçat a professionals i aficionats del treball gràfic i visual, però obert a tothom que hi vulgui participar. D'aquesta manera, el lema que el cartell ha de representar és 'Sant Cugat, ciutat integradora que aculli tothom i no expulsi ningú'.

El membre de la comissió organitzadora Jordi Torrente ha explicat a Cugat Mèdia que es vol que el lema es tracti amb dos vessants: "Tant des del punt de vista d'acollir gent de fora que té la seva situació i està en risc d'exclusió, o senzillament és migrant i arriba nova a la ciutat. I després, amb un segon vessant, que és que la gent que ja està aquí a la nostra ciutat no es vegi obligada a marxar per dificultats econòmiques, d'habitatge, o de qualsevol altre tipus".

La proposta guanyadora tindrà un premi econòmic de 300 euros i s'anunciarà a partir del dia 13.

CONSULTA AQUÍ LES BASES DEL CONCURS


Jordi Torrente

Tant des del punt de vista d'acollir gent de fora que té la seva situació i està en risc d'exclusió, o senzillament és migrant i arriba nova a la ciutat. I després, amb un segon vessant, que és que la gent que ja està aquí a la nostra ciutat no es vegi obligada a marxar per dificultats econòmiques, d'habitatge, o de qualsevol altre tipus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.