Nova protesta davant l'ajuntament contra l'emplaçament de l'escola La Mirada

SOS Bosc de Volpelleres, ADENC, WWF i l'Assemblea pel Clima es manifesten per la protecció del parc del Bosc de Volpelleres


  • Comparteix:

Els manifestants duien pancartes / Foto: Cugat Mèdia

Els manifestants duien pancartes / Foto: Cugat Mèdia

Una quarantena de persones s'ha concentrat aquest dilluns a la tarda a la plaça de la Vila, davant l'ajuntament, per demanar que l'edifici de l'escola La Mirada es construeixi fora del parc del Bosc de Volpelleres. SOS Bosc de Volpelleres, l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC), el Fons Mundial per a la Natura Barcelona (WWF) i l'Assemblea pel Clima Sant Cugat van anunciar la setmana passada que aquest tipus de manifestacions es repetirien cada dilluns a la tarda, i així ho han fet per segona setmana consecutiva. Ha estat a través d'un manifest que les associacions ecologistes han demanat al govern municipal que reconsideri l'emplaçament de l'edifici de l'escola La Mirada, fent referència a emplaçaments alternatius, a la pèrdua de biodiversitat i a l'actual crisi climàtica com a arguments.

El biòleg i membre de SOS Bosc de Volpelleres Xavier Bona ha explicat que repetiran la concentració cada dilluns "pel sentit d'urgència". Per a Bona, els projectes que permetran l'edificació de l'escola es podrien iniciar immediatament, i és per això volen sortir cada dilluns. "Per conscienciar, perquè volem que se'ns escolti i, si insistint se'ns ha d'escolar, insistirem", ha conclòs.

Les entitats han tornat a convocar la manifestació el proper dilluns, dia 12, a les 18 h.


Xavier Bona

Estem en una urgència en el cas del bosc de Volpelleres i en una emergència climàtica. I aquests dos projectes es podrien iniciar, quan es publiquin els acords d'adjudicació, immediatament. I d'aquí que hàgim decidit fer-ho cada dilluns. Per conscienciar, perquè volem que se'ns escolti. I si insistint se'ns ha d'escolar, insistirem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.