Vols participar en la nova edició del concurs musical 'Objectiu Paki'? Apunta't als càstings de Cugat Mèdia

Els participants han de tenir entre 13 i 20 anys

Societat

Publicat el 7/set/22 per Redacció

Comença la fase prèvia de la tercera edició del concurs musical de La Xarxa 'Objectiu Paki', on Cugat Mèdia hi participa activament organitzant un dels càstings territorials. Els participants han de tenir entre 13 i 20 anys, i han de penjar dos vídeos, un cantant a cappella i l'altre presentant-se. El termini per inscriure's acaba el 30 de setembre i el 29 d'octubre serà el dia del càsting a Sant Cugat per als inscrits de la ciutat i dels municipis veïns.

Què és 'Objectiu Paki'?

'Objectiu Paki' és un talent show de Televisió de Cardedeu que va néixer l'any 2020 fruït de la col·laboració entre el Casal de Joves La Paki, comerços i entitats del municipi i diferents col·laboradors de la televisió vallesana. El programa ha anat creixent en les dues primeres edicions fins a convertir-se, en aquesta tercera edició, en un concurs de talents musicals de totes les televisions locals de Catalunya. La dinàmica del concurs consisteix en 10 concursants que han de mostrar les seves capacitats musicals en les diferents gales temàtiques. A cada programa els membres del jurat i els vots del públic decidiran quin participant deixa el concurs, fins a conèixer el guanyador/a de la gran final.

El premi del guanyador/a consisteix en enregistrar tres singles en un estudi de so professional designat per Crea Music, difusió i promoció del primer single i l'actuació en un concert a l'escenari del Polvorí a la Festa Major de Cardedeu 2023.

INSCRIU-TE AQUÍ ALS CÀSTINGS

CONSULTA LES BASES D'AQUESTA EDICIÓ D''OBJECTIU PAKI'

La guanyadora de la segona edició d''Objectiu Paki' va ser una santcugatenca, Martina Burón.