Mor assassinat un home, presumptament a mans del seu fill, prop de la discoteca Chic


  • Comparteix:

Un home de 52 anys ha mort aquest dimecres presumptament a mans del seu fill al carrer Víctor Català de la nostra ciutat. Els fets han passat cap a les nou del matí quan el jove s'ha presentat al domicili de la víctima i l'ha agredit amb un ganivet. Durant la baralla també ha resultat ferida una dona, companya sentimental de la víctima. La policia continua buscant l'autor del crim, que és veí de Barcelona.

Els fets s'han produït cap a les 9 del matí de dimecres quan el presumpte homicida -que podria tenir uns 30 anys d'edat- s'ha presentat al domicili patern, al carrer Víctor Català 10-12 de la nostra ciutat.

Segons fonts policials, s'ha produït una baralla durant la qual el jove hauria agredit el seu pare amb una arma blanca. Les mateixes fonts han explicat que durant la baralla també ha resultat ferida una dona, que podria ser la companya sentimental de la víctima.

De la seva banda, alguns veïns de l'immoble han explicat que han sentit sorolls i una discussió, i que han trucat a la policia.

Veïns

Hem sentit sorolls que no eren normals, i crits i una veu de dona,i hem trucat a la policia.


El veïns han explicat també que no coneixien la parella, que segons sembla s'acabava de traslladar a viure en aquest edifici. Alguns veïns han apuntat també que a la casa hi viu una criatura, d'uns dos anys d'edat.

Des de la Prefactura Superior de Policia de Catalunya, de la seva banda, han confirmat que la víctima, F.B.R, tenia 52 anys i era originari de Guinea Equatorial. Des de l'Ajuntament de Sant Cugat, el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha afegit que l'home ja feia prop de 15 anys que vivia a la nostra ciutat, on treballava de pintor.

De moment, es desconeix el mòbil del crim i la policia continua buscant el presumpte autor, primer per Sant Cugat, però també per Barcelona, on resideix actualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.