L'atleta Joan Serraboguñá, pregoner de la Festa Major de Valldoreix

El pregó té lloc el 16 de setembre a les 20 h a la plaça del Casal de Cultura


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Joan Serraboguñá / Foto: EMD Valldoreix

Imatge d'arxiu de Joan Serraboguñá / Foto: EMD Valldoreix

Valldoreix ja té pregoner per a la Festa Major d'enguany. Serà l'atleta Joan Serraboguñá, veí de la Colònia de Montserrat i campió d'Espanya sub-20. El discurs posarà en marxa oficialment la gresca d'enguany, divendres 16 a les 20 h a la plaça del Casal de Cultura.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR DE VALLDOREIX

Nascut a Valldoreix l'any 2003, Joan Serraboguñá ha desenvolupat tota la seva etapa escolar a la vila com a alumne de l'escola Ferran i Clua i de l'institut Arnau Cadell. Pel que fa a l'esport, s'inicia de ben petit, i per influència familiar, en el món del motor en les disciplines de l'enduro i el motocròs, de les quals va arribar a disputar el campionat de Catalunya i que va haver de deixar per l'alt cost econòmic que comportava la pràctica d'aquest esport. Després d'això, i ja amb 13 anys, va iniciar un periple de quatre anys jugant a futbol, durant els quals va defensar els colors del CFU Mira-sol Baco.

Paral·lelament, amb 15 anys, es va produir la seva irrupció en les curses d'obstacles, on hi arriba també per influència familiar del seu pare, i que no ha pogut ser més exitosa ja que l'any passa i amb només 18 anys va aconseguir proclamar-se campió d'Espanya sub-20 i campió de la Lliga Nacional de la disciplina.

Actualment Joan Serraboguñá combina la seva prometedora carrera esportiva a les curses d'obstacles amb els estudis del grau de fisioteràpia i la feina d'entrenador, que també està vinculada a Valldoreix, atès que treballa al gimnàs a l'aire lliure Outdoor Circuits de la vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.