Tot a punt a Valldoreix per celebrar la Festa Major

El programa compta amb diverses activitats, dirigides a diferents gustos i edats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Valldoreix celebra la seva Festa Major amb una programació que arrenca aquest divendres i s'allargarà durant tot el cap de setmana. Comptarà amb activitats per a tots els gustos i per a totes les edats: des d'un torneig de tenis fins a un concurs de paelles, passant per la ballada de gegants, un escape room al carrer, i els concerts. El pregó (20 h a la plaça del Casal de Cultura) anirà a càrrec de l'atleta Joan Serraboguñá, veí de la Colònia de Montserrat. La gresca de divendres continuarà amb una botifarrada de Festa Major a les 21 h, i un concert de rumba amb Sabor de Gràcia a les 23 h.

CONSULTA AQUÍ LES ACTIVITATS DE LA FESTA MAJOR DE VALLDOREIX

Dissabte a la tarda serà el moment de l'escape room al carrer (16 h) i la plantada de gegants (16:30 h). D'aquesta manera, la vila presentarà oficialment els gegants Cebrià i Assumpta, que després ballaran a la plaça del Casal de Cultura. La nova imatge dels dos gegants ja es van poder veure a la Festa Major de l'any passat, però la vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, ha aclarit que enguany es volen presentar oficialment perquè el 2021 ho van fer amb dificultats a causa de la pluja. "Al final els gegants van sortir però protegint-los molt, i els van haver de tornar a posar corrents dins del cotxe. Pensem que ha estat una despesa important i que són els gegants nous, i per això aquest any en farem la presentació oficial", ha justificat Herrada. El plat fort arribarà a la nit, amb la cap de cartell dels concerts d'enguany: la Suu. La cantant barcelonina actuarà a la plaça del Casal de Cultura a les 23:30 h, després dels concerts de Land Of Coconut i CIAO Marina.

Diumenge, per acabar, hi ha programat el concurs de paelles a les 12 h. Durant tot el migdia també hi haurà el Valldutapes. La vocal de Comerç, Lluïsa Muñoz, ha descrit aquesta activitat com "una bona manera de potenciar tota la gran gastronomia que tenim amb els restaurants de Valldoreix". Muñoz també ha explicat que el tiquet del Valldutapes valdrà 5 euros i inclourà dues tapes o dues postres, i que la beguda serà a 1 euro. "Són preus força populars per conèixer la gastronomia de Valldoreix", ha conclòs.

Per la seva banda, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha celebrat que la Festa Major d'enguany es pugui fer havent recuperat "la normalitat" d'abans de la pandèmia. "I que la normalitat sigui amb totes les activitats que es fan i que tot vagi com més bé millor", ha comentat Puig.

La cloenda de la Festa Major es farà a les 19 h de diumenge amb l'obra de teatre 'Talia i el periodista'.

CONSULTA AQUÍ LES ACTIVITATS DE LA FESTA MAJOR DE VALLDOREIX






Susana Herrada

L'any passat vam tenir moltes dificultats perquè crec recordar que va ploure moltíssim. Al final els gegants van sortir però protegint-los molt, i els van haver de tornar a posar corrents dins del cotxe. Pensem que ha estat una despesa important i que són els gegants nous, i per això aquest any en farem la presentació oficial.

Lluïsa Muñoz

Això és una bona manera de potenciar tota la gran gastronomia que tenim amb els restaurants de Valldoreix. El tiquet val 5 euros i inclou dues tapes o dues postres, i la beguda també és a 1 euro. Són preus força populars per conèixer la gastronomia de Valldoreix.

Josep Puig

Que recuperem la normalitat i que aquesta normalitat sigui amb totes les activitats que es fan i que tot vagi com més bé millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.