El centre Àptima de Sant Cugat estrena un nou servei d'oftalmologia

El nou servei privat de Mútua Terrassa es prestarà els dimarts al matí i els dijous a la tarda


  • Comparteix:

Exterior del centre Àptima de Sant Cugat / Foto: Cedida

Exterior del centre Àptima de Sant Cugat / Foto: Cedida

El centre mèdic Àptima a Sant Cugat, de Mútua Terrassa, ha estrenat aquest setembre un nou servei d'oftalmologia. L'objectiu és oferir, de manera privada, tractament especialitzat en el diagnòstic i tractament de totes les patologies oculars. El nou servei està liderat pels doctors Josep Lluís Macaya i Laia Pascual, especialistes en oculoplàstia, cataractes i glaucoma.

La doctora Laia Pascual ha explicat a Cugat Mèdia que més enllà dels dos especialistes fixos, també col·laboraran amb altres oftalmòlegs per donar "el màxim servei a tots els pacients amb diferents necessitats".

El centre Àptima de Sant Cugat, ubicat al carrer d'Amposta número 22, oferirà visites els dimarts al matí i els dijous a la tarda. A Terrassa, a les dependències d'Àptima de l'Edifici Estació de la plaça dels Drets Humans, es podrà agafar visita també cada matí -excepte dimarts- i les tardes de dimarts i dijous.





Dra. Laia Pascual

Evidentment, hi haurà també altres oftalmòlegs que vindran a col·laborar i a visitar amb nosaltres perquè l'oftalmologia té diferents branques i especialitats. Hem donar el màxim servei de tot el que pugui necessitar el pacient i si nosaltres no ho tenim, el poguem derivar a un altre especialista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.