L'ampliació de l'ETSAV permetrà obrir el centre a la societat i les administracions


  • Comparteix:

Les obres estaran enllestides abans de l'estiu

Les obres estaran enllestides abans de l'estiu

Les obres d'ampliació de l'Escola d'Arquitectura del Vallès acabaran abans de l'estiu. Així ho han indicat aquest dimecres els responsables del centre durant una visita d'obres que ha fet l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder. El nou edifici estarà dedicat a la recerca i pretén enfortir els lligams entre la comunitat universitària i la resta de la societat.

L'Institut de Recerca i Serveis d'Arquitectura, Urbanisme i Tecnologia de Sant Cugat comptarà, abans de l'estiu, amb un nou edifici annex a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a la nostra ciutat. Es tracta d'un centre de recerca aplicada i serveis dirigit a administracions públiques i empreses, que pretén fer 'transferència de coneixement i tecnologia' des de l'àmbit universitari fins a la societat. Així ho ha explicat el director de l'ETSAV, Ramon Sastre.

Ramon Sastre

És un edifici dedicat a la recerca, no a la docència. És el que en diem transferència de recerca a la societat. Volem que la societat entri aquí, a través dels col·legis professionals, les associacions de propietaris i l'Ajuntament.


El nou edifici, que estarà acabat abans de l'estiu, acollirà una oficina del Centre de Recerca i Serveis per a l'Administració Local (CRAL), una delegació del Campus solar de l'ETSAV (CISol), un punt d'accés al fons documental de l'Arxiu Coderch i altres espais polivalents i destinats tant als estudiants d'arquitectura com als professionals.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha visitat aquest dimecres les obres de construcció del nou edifici i ha destacat que les instal·lacions permetran que l'ETSAV pugui plantejar nous projectes de futur.

Lluís Recoder

L'obra va avançant i farà que l'ETSAV tingui millors instal·lacions i pugui plantejar nous projectes de futur, com de fet ja està fent.


L'alcalde ha recordat, a més, que una part del finançament d'aquestes obres s'ha fet a través d'una subvenció del fons FEDER de la Unió Europea que va ser sol·licitada per l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.