Curves Sant Cugat patrocina els Gausacs al Concurs de Castells de Tarragona

El gimnàs femení podrà donar-se a conèixer i ajudar a la comunitat cultural de Sant Cugat

Imatge d'arxiu del gimnàs Curves del carrer Balmes de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Societat

Publicat el 27/set/22 per Yusra Alami

Curves Sant Cugat col·laborarà amb els Castellers de Sant Cugat sent un dels deu patrocinadors de la samarreta que portaran al Concurs de Castells. L'esdeveniment, que se celebra a Tarragona cada dos anys, tindrà lloc el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre. D'aquesta manera, el gimnàs femení podrà donar-se a conèixer a una escala superior mentre contribueix amb la comunitat cultural de la ciutat.

Els altres patrocinadors de la samarreta són: Centre de Fisioteràpia Sant Cugat; La Merceria; Cal Caballu; R-read Sant Cugat; Espais d'Imatge; Gaia Graphic Studio; Petita Mimosa de Terrassa; Estudi Cordegat; i Alzina Serveis Jurídics.

La propietària del club Curves, Eva Alcocer, apunta que un dels motius de la col·laboració és perquè es vegi "realment visible tot l'esforç" i tota la bellesa del que fan els Gausacs. "Els castellers són molt reconeguts a Sant Cugat" perquè "aixequen passions" i "és molt bonic veure com aquest castell de persones s'enfila cap amunt", ha explicat a Cugat Mèdia.

A més, segons Alcocer, el punt d'unió entre el gimnàs femení i els castellers de la ciutat és "l'activitat física", "el moviment" de la persona que puja i dels que l'han d'aguantar; un moviment que, segons comenta, "és igual a vida". "Els Castellers donen molta vida a Sant Cugat", de la mateixa manera que "Curves dona molta vida i longevitat a les dones", ha acabat afegint la propietària.


DECLARACIONS

Eva Alcocer

Activitat física, el moviment d'aquesta persona que va pujant, dels que van aguantant la torre... El moviment en si, que per a mi el moviment és igual a vida. Llavors donen molta vida els castellers a Sant Cugat, igual que el Curves dona molta vida i longevitat a les dones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio