Presó provisional per al presumpte autor de l'apunyalament d'aquest cap de setmana a Sant Cugat

El ferit està ingressat a l'hospital en estat greu però fora de perill per les ferides d'arma blanca


Temes relacionats

En estat greu una persona apunyalada aquest dissabte a la nit a l’avinguda Catalunya (25/set/22)


  • Comparteix:

Imatge del lloc dels fets / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del lloc dels fets / Foto: Cugat Mèdia

El presumpte autor de l'apunyalament que es va produir aquest cap de setmana a l'avinguda de Catalunya ha estat enviat provisionalment a presó pel jutge. Els fets van tenir lloc al voltant de les 22.30 h d'aquest dissabte i la persona ferida va ser ingressada en estat greu (ja es troba fora de perill) a Mútua Terrassa, després d'haver rebut dues punyalades al coll i al pit. Segons els Mossos, la situació va tenir lloc arran d'una discussió entre dues persones per uns motius que s'estan investigant. La detenció es va produir aquest diumenge a les 20.30 h, i la persona ha estat posada a disposició judicial aquest dilluns i, posteriorment, enviada a presó.

Els fets van tenir lloc dissabte a la nit al número 21 de l'avinguda de Catalunya, on una persona va apunyalar una altra després d'una discussió entre els dos. La víctima es troba en estat greu a Mútua de Terrassa després d'haver rebut dues punyalades al coll i al pit. Fins al lloc de l'agressió s'hi van desplaçar dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, que investiguen els motius.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.