El comerç de Sant Cugat (i més enllà) fa costat als Gausacs amb motiu del Concurs de Castells

Els Castellers de Sant Cugat lluïran una samarreta amb els logotips dels 10 patrocinadors


  • Comparteix:

Els Gausacs, amb representants de les empreses patrocinadores / Foto: Cugat Mèdia

Els Gausacs, amb representants de les empreses patrocinadores / Foto: Cugat Mèdia

Els Castellers de Sant Cugat lluiran una samarreta ben especial amb motiu de la participació aquest dissabte al Concurs de Castells de Tarragona. La colla compta amb el suport de 10 patrocinadors, que han estampat el seu logotip en la indumentària dels Gausacs, que s'ha presentat aquest dimarts coincidint amb un assaig a la Sala Canigó. L'entitat veu aquesta iniciativa com una aposta 'per la colla i els valors que representa'. La majoria de les empreses patrocinadores són de Sant Cugat, però també n'hi ha de Terrassa, Rubí i Barcelona: Curves Sant Cugat, Centre de Fisioteràpia Sant Cugat, La Merceria, Cal Caballu, R-read Sant Cugat, Espais d'Imatge, Gaia Graphic Studio, Petita Mimosa de Terrassa, Estudi Cordegat, i Alzina Serveis Jurídics.

La samarreta del concurs s'ha donat a conèixer aquest dimarts, aprofitant un assaig de la colla. A la presentació hi han assistit l'alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que han posat de manifest el suport als camises verdes; de fet, ha explicat que els acompanyaran a l'actuació d'aquest cap de setmana. "Estem convençudes que deixareu el pavelló ben amunt, mai tan ben dit", ha dit als integrants de l'entitat.

Els Gausacs també han aprofitat per fer un agraïment especial a les empreses patrocinadores i els han lliurat a cadascuna una de les samarretes que portaran aquest dissabte a Tarragona.

El Concurs de Castells

Els Castellers de Sant Cugat tornen a la Tarraco Arena Plaça. Els Gausacs han quedat en 15a posició en la classificació per accedir al Concurs de Castells de Tarragona i participaran en la jornada de dissabte, amb 17 colles més. Aquest certamen se celebra cada dos anys i agrupa les 30 millors colles del món casteller; des de 2012 els camises verdes hi han participat de forma ininterrompuda. El pic es va assolir el 2018, quan la colla santcugatenca va competir en la jornada de diumenge, com una de les millors agrupacions del món.


Mireia Ingla

Estem convençudes que deixareu el pavelló ben amunt. L'alcaldessa i la tinenta d'alcaldia us faran costat. Molta sort!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.