Arrenca un nou 'Enraonar' amb un cicle dedicat a Gabriel Ferrater

La primera xerrada té lloc aquest dilluns a les 19 hores a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Imatge de la placa en record a Gabriel Ferrater / Foto: Ajuntament

Imatge de la placa en record a Gabriel Ferrater / Foto: Ajuntament

El cicle 'Enraonar' torna aquest dilluns amb set sessions dedicades a la figura de Gabriel Ferrater. Sota el títol 'Gabriel Ferrater: llegir, escriure, pensar, transmetre', la primera xerrada abordarà el vincle del poeta i el món editorial de la mà de Jordi Amat, autor de la biografia 'Vèncer la por. Vida de Gabriel Ferrater' i coordinador del suplement cultural 'Quadern' del diari 'El País'. Totes les sessions tenen lloc a la Casa de Cultura a les 19 hores.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DEL CICLE

La iniciativa, impulsada per l'Ajuntament de Sant Cugat, està coordinada per l'escriptor, editor i marmessor del llegat de Ferrater, Jordi Cornudella. Quan acabi cada sessió, es podrà veure a través de Cugat Mèdia i al canal de Youtube de l'Ajuntament.

3 d'octubre

'Gabriel Ferrater i el món editorial', a càrrec de Jordi Amat, autor de la biografia 'Vèncer la por. Vida de Gabriel Ferrater' i coordinador del suplement cultural 'Quadern' del diari 'El País'.

17 d'octubre

'La poesia de Gabriel Ferrater', a càrrec de Maria Callís Cabrera, llicenciada en Filologia Catalana, editora, correctora, traductora i autora de tres llibres de versos.

24 d'octubre

'Rerefons filosòfics en l'obra de Gabriel Ferrater', a càrrec de Jaume Coll Mariné, escriptor i editor de 'Reduccions' i de 'La Lectora'.

7 de novembre

'Gabriel Ferrater, professor de crítica literària', a càrrec d'Enric Sullà, catedràtic (jubilat) de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (UAB) i Doctor en Filologia Catalana (UAB).

21 de novembre

'La crítica de Gabriel Ferrater', a càrrec de Marina Porras, crítica literària, professora associada departament d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra i llibretera.

28 de novembre

'Gabriel Ferrater, professor de lingüística', a càrrec de Mila Segarra, vicepresidenta de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans i directora de l'Oficina d'Estandarització.

19 de desembre

'La figura intel·lectual de Gabriel Ferrater', a càrrec de Raül Garrigasait, escriptor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.